CCTV in operation

Photobucket

Ett litet oneday artproject som jag slängt ihop.
Är i London och ser på tok för många CCTV här, över allt faktiskt. Så...
Ladda ner, skriv ut, klipp ut, klistra upp.

Ett nytt kapitel

Jag plockar ibland fram och dammar av mina skivor för att sedan rocka loss lite på mina cdj. Denna syssla har jag roat mig med till och från i snart ett år. Det nya spännande är att jag från skolan fått låna en macbook. Så nu kan jag spela in dessa små sessioner och ladda upp dem och skryta med dem här. Jag skulle inte vilja påstå att mina mixar är så tighta. Dem duger. Vad jag har att erbjuda är en underbar musiksmak. Så har jag två små mixar som ett litet provsmak så ni överlever julen.

LateNightDubstepMix
Är en blanding av lite hiphop och lite mer dubstep. Untz untz untz

SaturdayDubMix
Är lite softare med temat dub, även en lätt smak av dubstep


God jul motherfuckers! Love xxx

Dubstep

Här följer en kort intro i dubstep. Håll i hatten och skruva upp basen.

 
First up är Benga med Crunked up
 


Next up är Kromestar - Zion Dub



Sista låten är Cotti & Cluekid som kör ett Darth Vader Anthem



Och som en liten bonus tänkte jag även slänga in en dansguide till alla heta clubkids där ute.
Här har ni DUBSTEP LOW LOW SKANK!!!

Danska Hippies!

Efter en långweekend i Danmark fick jag en ordentlig dos med frukost, film & mys i goda vänners lag. Men även en introduktion till den danska hippiscenen. Så jag tänkte nu dela med mig av underbar låt och en minst lika bra video. Det är en live inspelning av Niels Skousen och Peter Ingemann från en koncert i Svendborg 1971, där dem tillsammans spelar hefra hvar vi står.
 

10 Inch Hero

Oj oj oj! Har precis kollat färdigt, jag skriver till musiken från eftertexterna, på en riktigt good feeling film. Den passar i denna blogg som hand i handske. Filmen heter 10 inch hero och även om jag inte tycker att namnet gör den justice så skulle jag inte vilja döpa den till något annat. Underbar film rakt igenom. Så ta och se den nu med en gång. Mycket glädje, känsla och kärlek. Inte hollywood romantik utan riktig kärlek =D Och det är med det som jag ger er detta film tips! Så än en gång...

10 Inch Hero
 

RSS 2.0