Studerar förhalningstiden

När jag sitter här och studerar så vill jag när jag kör fast ta en paus för att tänka igenom vad jag ska göra härnäst. Men så fort jag släpper studierna så släpper jag även tankarna på dem. När dem väl kommer tillbaka så är det i form av ångest och inte med planer om hur jag smidigast ska fortsätta. Studierna återkommer inte förens jag har så mycket ångest att jag vill ge upp. Fly, lämna landet, lämna sinnet, lämna kroppen. I det läget finns det en liten chans att jag tar tag i mina studier, men när jag sitter här och studerar så vill jag när jag kör fast ta en paus för att tänka igenom vad jag ska göra härnäst.

Ny skit

Keeping it hot med windows movie maker.. Jag gillar inte att skylla ifrån mig, men jag måste seriöst skaffa mig ett bättre filmredigeringsprogram.


Sanningen skall göra dig fri

Tog ett kliv i min kamp mot bitterhet idag. Nu, för en liten stund sedan. Jag tror att en stor del av bitterheten låg i önskan om ärlighet. När personen eller personerna inte kunde vara ärliga så gick jag till bitterheten. Jag har vetat sanningen hela tiden(i en specifik fråga,jag är inte Messias). Men det var först nu som jag såg hur bitterheten stod i förhållandet till den. Fuck it. Jag bad Tove om att berätta när hon och Adam blev tillsammans. Hellre det än att jag fick reda på det på något annat sätt. Så jag har gått och väntat på detta trots att jag vetat att dem är tillsammans. Sen vad dem har valt att kalla det skiter jag i, dem har haft ett förhållande som gått längre än vänskap. Så jag tror att jag har väntat på en sista liten hörnsten av ärlighet. Den kom aldrig och om den skulle göra det så skulle det vara försent. Det är över. Slutet, och sen då?

Jo, nu har jag fullt upp med studier, lek och mer lek. Jag trivs med livet och allt är gött. Det kommer säkert efterskakningar, men jag kan berätta för mina nyfikna läsare att om man stannar kvar och låter känslorna passera. Så behöver det inte ta längre än två månader och två dagar för att komma över ett förhållande och acceptera att ens polare och klasskamrat blir tillsammans med tjejen.

Jag har lagt upp min första film på youtube.

Tills nästa gång. Spoona dig!

Sunday turn

Trött, trött, trött. Sjuk, ont i halsen. Tar det aldrig slut. Bitter, ledsen och svartsjuk. Tar det aldrig slut. Finklädd för en fotografering som aldrig blir av. Tar det aldrig slut?

Nej, det tar aldrig slut. Men det kan vända och jag vill inte påstå att det har gjort det. Jag skulle nog mer påstå att jag är i vändningen. Vilket på sitt sätt är ännu mer charmigt. Jag ser inte slutet på kurvan, så det kan sluta hur som helst. Men jag gillar förändringen och jag gillar det kreativa i det destruktiva.

[14:09] Agge - Pain Again.: Nu kommer solen!
[14:09] Klara: killing in the name of... lång, men ganska trevlig
[14:09] Klara: ooo
[14:09] Klara: hälsa!
[14:10] Agge - Sane Again.: Det var en kort en. Men det blev ljusare både i rum och sinne!

Folk som har sämre förutsättningar gör mer av livet än mig. Det är ingen anledning att tappa taget. Det är en anledning att greppa det!
RJD2 - Work it out

I've got an iiiitch

Har svårt att sitta still. En ständig väntan att få lämna ön. Jag kanske behöver landa innan jag kan lämna. Jag tror no doubt på att det är dags att lämna ön. Men inte såhär. Jag vill lämna ön när jag kan känna ro här. Kunna sitta ett möte eller en lektion ut utan att tänka på klockan. Utan att vilja krypa ur skinnet. Ja, jag har fett svårt att sitta still. Skulle ta tjuren i hornen om jag visste vilken tjurjävel det var. Det vet jag säkert innerst inne. Det har med största sannolikhet med Tove och Adam att göra. Vilka andra bre? Vad annars? Jag kan skjuta upp det genom att göra färdigt mitt skolarbete först. Lär jag ju få lite mer lugn och ro. Hatar att skriva ju. Ju ju ju ju ju ska sluta nu nu nu!

Tills nästa gång!

Agge Aggelito

RSS 2.0