Mean Machine

25

 Det är en hel dagisavdening, Jag vet jag är dagisfröken. Var det nått mer eller?


Halv tre i endast kallingar.

I never quit and i was never i fired, I made it my goal to be official retiered.
Låten rullar på repeatish och det är dags att lämna över! >>Josh Marinez - Bermuda Shorts<<

I avskanad på musikvideo till Bermuda Shorts så känner jag att tillfället kräver att jag åtminstonde bjuder på en annan Josh Martinez låt




Det är inte längre två grader ute. Nu står termometern på 6.5C och det har resulterat i att snön på bryggan har smält. Det är tort ute på flera ställen. Jag, jag sitter inne i kallingarna och njuter! Njuter som fan. Varför är jag inte ute i det fina vädret? Stila dig, det är fortfarande kallt. Men jag ska ladda min mp3 spelare, ta min bräda och åka in till göteborg för lite gubb skejt med Christian. Hur gött är inte det då? Jo det kan jag berätta. Jääävligt gött!

Men nu är det faktiskt dags att klä sig och gör någonting av den här dagen för jag tror jag hade kunnat sitta halvnaken framför datorn hela jävla dagen och när jag tänker på det så är det fortfarande inte omöjligt att jag gör det! Puss och smisk you dirty bastards ;P

Ojojoj

Sitter inne på looptroops myspace sida och provsmakar deras skiva, Good things som släpps den 23 april. Det känns som ett nytt stort steg för truppen, det här kan värkligen bli en av de stora sommar skivorna. Då pratar jag såklart inte om vad som kommer spelas på radio för sånnt är out of my hands, men det finns en stor chans att den blir en del i mitt sommar soundtrack. Jag ser fram emot skivdroppet som fan.


Tredje kvällen

Känns bra mycket lugnare nu. Men jag tror att det är viktigt att ta en dag i taget och att göra det till någonting stort. För att kunna få en bibehållen rökfrihet. Det kommer nog stå mest om rökning nu. Mest.


Första dygnet!

Trodde inte det skulle vara så här svårt. Det är så sjukt jävla psykologiskt. Jag har tänkte på ciggaretter typ hundra gånger mer än vad jag brukade röka. Poppat upp titt som tätt hela jävla dagen. Jag får den här känslan av att nu ska jag gå ut och röka, MMmmm! Men det ska jag inte. Jag försöker göra andra saker, spela musik. pilla med datorn, jag har till och med plockat upp mina poi och staven också!

(ps folk som skriver kommentarer som anonyma borde skjutas, YES YOU!)

Sluta röka.

Nu är det dags, jag vill inte dra något sträck i sanden och jag tror att det är det svåraste med att sluta röka. Noll tolerans. Ideen kom igår och ikväll ska jag röka min sista cigarett. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer om det nu, det kändes som en jävligt stor grejj men nu så tror jag att det kommer gå rätt bra. Bara man tar en dag i taget. Hantera cigaretterna på samma sätt jag behandlat alkoholen och rökat. Ja hur jag har förhållt mig till det efter att jag slutade då haha. Nej men nu är det nog dags att gå ut och ta den där sista, tror ni det går? Det återstår att se. Jag tycker inte om att röka men att sluta känns stort, jag vill inte sluta asså hahah! Men jag vill inte fortsätta röka häller! Japp då är det dags. No more turning back.

I need som food, it can't go on like this..

Jag har inte haft några problem med hur jag äter innan, det har fungerat fint. Jag äter fortfarande, men jag äter inte mycket. Det tar stopp. Efter att jag petat lite i maten så blir jag "mätt". Jag går omkring tills jag är vrålhungrig och då slänger jag i mig maten för fort och går från att vara illamående för att jag är hungrig till att gå till att jag är illamående för att jag är "mätt". Jag äter knappt barnportioner. Det var redan såhär innan uppbrottet med Tove, men det har helt klart blivit värre sedan dess. Jag har gått ner i vikt och är alldeles tanig. Jag vet inte riktigt hur man tar tag i problem som detta. Har aldrig haft något förut. Är det fysiskt eller psykiskt? Jag var inne i Visby med Josef för en och en halv vecka sedan och vi satte oss på restaurang och beställde varsin pizza. När Josef hade tryckt i sig sin så hade jag ätit typ två slice'ar. Det tar stopp och jag blir illamående. Vad gör man åt sånnt här. Jag tror jag känner igen detta från en annan blogg föresten. Jag har aldrig ätit riktigt bra när jag har bott på gotland. Sen jag blev nykter. Ta det lugnt. Det ordnar sig, men jag kanske borde tala med någon om det. Tror jag ska nämna det för min psykoterapeft.

RSS 2.0